Operational Lease

Operational Lease voor u

Operational Lease


Wilt u zekerheid, gemak en de garantie hebben dat u altijd mobiel blijft. Kies dan voor Operational Lease via BMCM Lease & Fleetmanagement.

Bij Operational lease wordt zowel het beheer als de financiering van de auto overgenomen door een van de partners van BMCM. De leasemaatschappij is juridisch en economisch eigenaar van de auto en draagt het economisch risico. Na de looptijd van de leasecontract gaat de auto terug naar de leasemaatschappij. Operational lease is te vergelijken met huur op lange termijn. Het is goed voor u om te weten dat zo de economische risico's die autorijden met zich mee kan brengen, uit uw handen worden genomen.

De service van BMCM Lease & Fleetmanagement is gericht op zorgeloos rijden zonder dat u hoeft om te kijken of alles goed geregeld is.

Opgenomen in ieder operationeel leasecontract zijn minimaal de componenten,-

 • Reparatie, onderhoud en banden
 • Rente / afschrijving
 • Houderschapsbelasting

Uw Operational Lease kunt u eventueel uitbreiden met:


 • Aantrekkelijke verzekeringsvoorwaarden
  De verzekering bestaat uit een All-Risk verzekering, die bij diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van de auto dekt. Een ongevalleninzittendenverzekering is standaard opgenomen in de verzekeringspremie.
 • Vervangend vervoer
  U kunt het leasecontract voorzien van vervangend vervoer. Wanneer uw auto dan voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar de dealer moet, krijgt u een vervangende auto.
 • 24-uurs hulpverlening
  Met deze service bent u overal in Europa verzekerd van hulp bij pech en schade. Een telefoontje en u wordt binnen 30 minuten geholpen.

Brandstofspas
Wij kunnen uw contract uitbreiden met een brandstofpas waarmee u in heel Nederland (optioneel ook in het buitenland) kunt tanken bij vrijwel alle tankstations. U ontvangt dan één factuur per maand.

Heeft u een vraag over een leasevorm?
Wij helpen u graag verder: 06 - 251 77 886 (Op werkdagen bereikbaar tot 17.00uur)

Aanvragen offerte

Ontvang een op maat gemaakte lease offerte.

klik hier

Bedrijfswagen leasen

Een op maat ingerichte bus die het altijd doet. Dat is niet alleen pure noodzaak voor uw werk, maar uw bus is ook uw visitekaartje met logo en contactgegevens. Dat moet er dus perfect uitzien. BMCM regelt dat. Net als gelijkwaardig vervangend vervoer bij pech of schade.

U bepaalt uiteraard zelf hoe uw bedrijfswagen(s) eruitziet qua merk, inbouw, opbouw en bijvoorbeeld telematica. Met deze gegevens gaat BMCM aan de slag, en zorgt ervoor dat u snel aan het werk kunt met uw nieuwe bus.

Bent u benieuwd welke bedrijfswagens u bij ons kunt leasen? Oriënteer u dan online of neem contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies.

En u wist waarschijnlijk al dat u geen bijtelling betaalt als u met uw bedrijfswagen niet meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt?