Financial Lease

Met Financial Lease koopt u een auto

Financiële lease


Als u kiest voor Financial Lease, dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering die voordelen biedt ten op zichte van de traditionele financieringen. Met lagere maandtermijnen – dankzij het hanteren van een slottermijn – en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Dus geen financiële verrassingen en een gegarandeerde mobiliteit.


Investeren zonder liquiditeitsverlies
Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u een investering kunt doen zonder dat dit direct ten koste gaat van uw liquiditeit. U wordt economisch eigenaar van een nieuwe auto, waardoor u de auto op de balans kunt activeren.

Zónder een aanslag op uw liquiditeitspositie, want u kiest zelf de hoogte van uw aanbetaling – die u eventueel kunt voldoen door uw huidige auto in te ruilen bij de dealer. Ook kunt u kiezen voor een slottermijn in uw leasecontract. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag valt hierdoor aanzienlijk lager uit.


Uw Financial Lease kunt u eventueel uitbreiden met:

 • Aantrekkelijke verzekeringsvoorwaarden
  De verzekering bestaat uit een All-Risk verzekering, die bij diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van de auto dekt. Een ongevalleninzittendenverzekering is standaard opgenomen in de verzekeringspremie.
 • Reparatie, onderhoud en banden
  Uw eigen dealer is uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander garagebedrijf om uw banden te laten vervangen of bij eventuele schade.
 • Vervangend vervoer
  U kunt het leasecontract voorzien van vervangend vervoer. Wanneer uw auto dan voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar de dealer moet, krijgt u een vervangende auto.
 • 24-uurs hulpverlening
  Met deze service bent u overal in Europa verzekerd van hulp bij pech en schade. Een telefoontje en u wordt binnen 30 minuten geholpen.

Brandstofpas
Wij kunnen uw contract uitbreiden met een brandstofpas waarmee u in heel Nederland (optioneel ook in het buitenland) kunt tanken bij vrijwel alle tankstations. U ontvangt dan één factuur per maand.

Aanvragen offerte

Ontvang een op maat gemaakte lease offerte.

klik hier