About Us

We doen er dan ook alles aan u optimaal van dienst te zijn.

Wat kunnen we voor u betekenen?

BMCM Lease & Fleet Management is een intermediair op het gebied van leasing en mobiliteitsoplossingen. Wij beschikken over een uitstekend netwerk van Leasemaatschappijen, Inkooporganisaties, Automotive Professionals, Autodealers, Banken, Onderhouds- en Verhuurbedrijven en andere leveranciers.

Fleet management

Fleet management is het beheer van de voertuigen van een bedrijf, en omvat auto's, bestelwagens en vrachtwagens. Onder fleet management valt onder andere het onderhoud van voertuigen, voertuigtracking en brandstofmanagement. Vooral bedrijven die veel te maken hebben met transportkosten en logistiek zetten fleet management in. Hierdoor minimaliseren zij de kosten hiervoor.

De meest elementaire functie in fleet managementsystemen is voertuigtracking, die meestal op GPS is gebaseerd. Met GPS komt er extra informatie beschikbaar voor de softwareapplicatie die je aan fleet manamagement kunt koppelen. Zo worden bijvoorbeeld snelheid, richting en exacte locatie van het voertuig geregistreerd.

Arbeids- en personeelsbemiddeling van BMCM

U zoekt sales mensen of technisch personeel?

Heeft uw organisatie behoefte aan salesmensen of technisch personeel? Zoekt u een ervaren specialist die per direct of binnen afzienbare tijd inzetbaar moet zijn? Dan bent u bij BMCM aan het goede adres.

BMCM heeft de specialist voor u!

BMCM heeft een uitgebreid personeelsbestand met ervaren sales- en technische vakmensen. De accountmanagers koppelen uw wensen snel en effectief aan gespecialiseerde vaardigheden van het vakpersoneel.

De kandidaten zijn gekwalificeerd, gemotiveerd en hebben minimaal drie jaar werkervaring. Zij vormen daardoor een waardevolle aanvulling op uw organisatie. Zowel voor de korte als de lange termijn.

Hoe werkt het?

  • Uw aanvraag komt bij BMCM binnen.
  • BMCM matcht de specialisten uit het personeelsbestand met de vereiste kwalificaties.
  • De invulling van de opdracht wordt bevestigd.
  • BMCM regelt alles met de betreffende specialist.
  • Op de eerste werkdag wordt de specialist geïntroduceerd op de werkplek.
  • Tijdens de werkzaamheden blijft er contact met de opdrachtgever en de specialist.